Laat zien wie je bent als bedrijf met een eigen werken-bij pagina.

Met een career page toon je jouw bedrijfscultuur en waar je als bedrijf voor staat. Zo weet de kandidaat direct of hij in jouw bedrijf past. Een sterk werkgeversmerk kan jouw cost-per-hire met maar liefst 50% verlagen.

Maak een career pagezonder technische kennis.

Maak een account aan op Joboxx, vul de vragen over jouw bedrijf in, upload foto’s, kies een url en achtergrondkleur. Activeer de employer brand pagina en je bent vertrokken!

De openstaande vacatures komen automatisch op je career page te staan. Alles is geautomatiseerd zodat je eenvoudig aanpassingen kan maken en de pagina direct kan delen!

Maak een account aan

Start nu met het nieuwe rekruteren.

Blijf niet achter als bedrijf, maar ga digitaal! Bereik kandidaten op de plaatsen waar zij online actief zijn.

  • Maak een werken-bij pagina met foto's, video's en teksten.
  • Beheer eenvoudig jouw openstaande vacatures.
  • Vind kandidaten via hun favoriete sites, social media of apps.
  • Volg de sollicitaties op in één overzichtelijke tool.
Ontdek Joboxx gratis

Liever eerst een demo?

Ben je nog niet overtuigd? Vraag een demo aan zodat we jou meer kunnen vertellen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf! Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

De digitale revolutie in rekrutering.

Joboxx biedt jou een volledige oplossing voor het rekruteringsproces. Naast het presenteren van jouw werkgeversmerk, helpen we je ook met het verspreiden van je vacature en kan je gebruik maken van het gratis Applicant Tracking System waarmee je kandidaten kan opvolgen en evalueren. Maak je ook geen zorgen meer over GDPR: Joboxx is volledig GDPR-compliant!

Employer branding


Vertel je verhaal en overtuig kandidaten zo om voor jouw bedrijf te kiezen. Met een eigen werken-bij pagina geef je sollicitanten een goed beeld van jouw organisatie.

Vacature verspreiden


Ga voor een digitale marketing campagne om jouw vacature en career page in de kijker te zetten. Maximaliseer je bereik met de juiste targeting.

Kandidaten evalueren


Sollicitanten komen terecht in je dashboard. Evalueer hen, stuur automatisch e-mails en volg het sollicitatieproces op binnen dezelfde tool.

Start vandaag nog met Joboxx!

Maak eenvoudig je career page aan en verspreid je vacatures onder de juiste doelgroep.

Met Joboxx kan je niet alleen sneller kandidaten aantrekken, je kan je volledige wervingsproces optimaliseren en automatiseren.

Maak je account aan in slechts 2 minuten!

Maak een account aanVraag een demo aan