Multi-level

Je bent hier:

Geef je collega’s al dan niet beperkte rechten tot je account, zie de drie niveaus hieronder. Er wordt ook automatisch een “Joboxx user” aangemaakt, hiermee kunnen een beperkt aantal Joboxx medewerkers ingrijpen op je account. Wil je dat niet, dan kan je of de rechten verminderen of deze account verwijderen (niet aangeraden).

• Super beheerder: Heeft alle rechten inclusief het toevoegen van andere beheerders en gebruikers
  • Beheerder: Heeft alle rechten met uitzondering van het toevoegen van andere beheerders en gebruikers
  • Gebruiker: Heeft beperkte rechten, kan Joboxx gebruiken maar kan geen aankopen uitvoeren, vacatures wijzigen of het bedrijfsprofiel beheren

Om je collega’s toegang te geven tot Joboxx, kan je als volgt te werk gaan:

1. Klik in het menu op ‘Gebruikers’
  2. Klik rechts onderin op de oranje knop ‘Aanmaak gebruiker’
  3. Vul het e-mailadres in en het beheerniveau.
  4. De gebruiker ontvangt een uitnodiging in zijn inbox om zijn account te activeren.
Laatst bijgewerkt: november 21, 2018