Het menu

Je bent hier:

In dit artikel leggen we je meer  uit over ieder menu item:

• Mijn Dashboard
    In het dashboard vind je een overzicht van je berichten, de kandidaten die je volgt, je bestellingen, tips en statistieken. We geven je graag meer informatie op een later moment!
  • Mijn profiel
    Hoe ziet jouw employer brand eruit? Laat het zien op deze pagina! Je kan  jouw eigen werken-bij-pagina bestellen met een overzicht van alle vacatures. Zo kunnen kandidaten direct zien of ze bij jouw bedrijf passen. Vertel dus meer over je bedrijf, voeg een bedrijfsfilmpje toe en toon wat foto’s! Bekijk hier een voorbeeld en neem contact met ons op voor een offerte op maat.
  • Gebruikers
    Voeg meerdere gebruikers toe in je account zodat je tegelijkertijd kan samenwerken met je collega’s. Lees hier meer over multi-level.
  • Vacatures, sollicitaties & evaluatie
    Hier kan je je vacature plaatsen, verspreiden en evalueren. Dit is ook de plek van je talent pool(s). Klik rechtsonder op  om een nieuwe vacature aan te maken, op  om te bewerken. Klik op  voor een overzicht van alle kandidaten voor de betreffende vacature. Klik op  voor een preview van je vacature en klik ten slot op  om de vacature te verwijderen. Let op: als je je vacature verwijderd, worden ook alle sollicitaties verwijderd. Dit is onherstelbaar.
  • Mijn Facturen
    Als je een bestelling hebt geplaatst, kan je je factuur hier terugvinden.
  • Berichten
    Dit is een overzicht van al je chatgesprekken. Klik op een naam om het gesprek te openen en nieuwe berichten te sturen.
  • Mijn volgers
    Dit is een overzicht van iedereen die jij als bedrijf volgt. Klik opom het profiel van de kandidaat te openen. Klik op  om de kandidaat te ontvolgen en klik op  om een chat te starten.
  • Instellingen
    Wil je je wachtwoord wijzigen of de taal van je account veranderen? Dat kan je hier doen!
Laatst bijgewerkt: november 21, 2018