Verspreid je vacature in slechts een paar klikken met Joboxx! Kies voor een multichannel aanpak om de juiste kandidaten voor jouw vacature te bereiken.

Ben je niet zeker welke kanalen je nodig hebt voor jouw vacature? Dan doen we je graag een voorstel op basis van artificiële intelligentie zodat jouw vacature op de juiste plekken wordt getoond.

SOCIAL MEDIA KANALEN


FACEBOOK CAMPAGNE

Als grootste sociale netwerk van België is Facebook een unieke bron voor kandidaten. Hier is het mogelijk een getargete campagne op te starten om uw ideale profiel te vinden. Start uw zoektocht vandaag nog met Joboxx!

INSTAGRAM CAMPAGNE

Instagram is meer dan louter een app die foto’s publiceert. Het is ook een van de sterkst groeiende social media kanalen! Gebruikers van Instagram krijgen tussen deze foto’s ook interessante advertenties te zien – die van u kan daar ook tussen staan!

LINKEDIN CAMPAGNE

LinkedIn is een online sociaal netwerk gericht op vakmensen. Een campagne via LinkedIn maakt het mogelijk te targetten op mensen met een specifiek professioneel profiel. Enkel in België zijn er al meer dan 2 miljoen professionele gebruikers!

GOOGLE ADS (SEARCH & DISPLAY)

In de zoektocht naar geschikte kandidaten is Google Adwords een van de meest performante bronnen. Bij het invullen van de juiste indicatoren is het ook hier mogelijk om de juiste personen aan te trekken naar jouw vacature.

JOBSITES


30 dagen – 3 talen. Via Stepstone gaat een e-mail alert naar relevante kandidaten. Alsook een publicatie op VDAB, Le Forem, Actiris. Daarnaast is er een publicatie op meer dan 100 relevantie websites. Uw job staat ook elke 2 dagen bovenaan de resultatenlijst.

Logo Monster

E-mail alert naar relevante kandidaten Publicatie op VDAB, Le Forem, Actiris Publicatie op meer dan 100 relevante Belgische websites Google Adwords & targeted ad networks Uw job elke 2 dagen bovenaan de resultaatlijst.

28 dagen. Via Vacature.com gaat een e-mail alert naar relevante kandidaten. Alsook een publicatie op VDAB, Le Forem, Actiris. Daarnaast is er een publicatie op meer dan 100 relevantie websites. Uw job staat ook elke 2 dagen bovenaan de resultatenlijst.

ICT Jobs is het grootste IT Jobboard van België. Dit is de ideale manier om een IT profiel te vinden. Uw advertentie blijft 30 dagen zichtbaar.

Bloovi Careers is gespecialiseerd in digitale profielen. Bent u dus op zoek naar een digitaal profiel, kies dan voor Bloovi!

VDAB (De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) is een Vlaamse overheidsdienst die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samenbrengt. Een vacature plaatsen op de VDAB is gratis en heeft een groot bereik onder werkzoekenden.

Indeed is een metazoekmachine. Deze website verzameld informatie van andere websites, onder andere vacaturesites, maar ook de vacaturepagina’s van websites van bedrijven. Kandidaten maken gebruik van Indeed om een overzicht te hebben van alle vacatures in één keer. Het is dus zeker interessant ook jouw vacature hier te publiceren.

Publiceer je vacaturevandaag nog op Joboxx!

Het gebruik van onze geavanceerde rekruteringstool is volledig gratis. Je betaalt enkel wanneer je jouw vacature wil promoten op premium kanalen zoals betaalde jobboards en social media campagnes.

Met Joboxx kan je niet alleen sneller kandidaten aantrekken, je kan je volledige wervingsproces optimaliseren en automatiseren.

Maak je account aan in minder dan 2 minuten!

Maak een account aanVraag een demo aan